Welkom op de site van Fine Art Photos waar u mijn Foto kunstwerken kunt bekijken.

Tijd is een belangrijk onderdeel van de fotografie. Om mijn visie op de werkelijkheid vast te leggen, speel ik als fotograaf met de TIJD om verbeelding toe te voegen. Literatuur en schilderkunst beginnen met verbeelding en de de schrijver of schilder voegt de werkelijkheid toe, ik begin mijn fotografie met de werkelijkheid en voeg verbeelding toe.

Dat doe ik door de keuze van een belichtingstijd, het aanpassen van de verzadiging, de keuze van het onderwerp, de kijkrichting en de compositie. Maar soms ook door de presentatie van een deel van het fotografische beeld, waardoor het abstract wordt.

In het kustlandschap bevinden zich door mensenhanden gemaakte elementen. Dat landschap en de elementen daarin zijn het onderwerp van mijn fotografie en die kunt u zien onder Coastal Illusions. Daarnaast fotografeer ik onderwerpen van door mensen gemaakte constructies met een meer abstract karakter, die te zien zijn onder Steel Illusions. Onder Stills vindt u een serie van foto's die een bepaalde intimiteit hebben doordat de beelden uit hun ruimere landschappelijke context zijn gehaald waardoor ze een geheel eigen karakter krijgen.

Aan de totstandkoming heb ik met veel plezier en zorg gewerkt. Ik hoop dan ook dat u er veel kijkplezier aan beleeft.

Mocht u ze in het echt en op ware grootte willen zien en bewonderen, dan kunt u daarvoor terecht in Galerie Huis ter Heide. Hier zijn altijd vijf van mijn Foto kunstwerken (zie bij Exposities bovenaan) te zien en te koop, zie voor meer informatie www.galeriehuisterheide.nl. Andere activiteiten of exposities zijn te vinden onder het kopje Exposities of Nieuws.

Als u vragen heeft of persoonlijk contact wilt, ik ben regelmatig in de Galerie aanwezig, onder het kopje Nieuws vindt u de data. Of vul het contactformulier in.

Wiepke Folkerts

Delen op Google +
Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: