Welkom op de site van Fine Art Photos waar u mijn Foto kunstwerken kunt bekijken.

Deze Foto kunstwerken laten u een ander beeld van de werkelijkheid zien, namelijk mijn interpretatie ervan, gepresenteerd op de wijze zoals ik hem zie. Want waar literatuur en schilderkunst begint met verbeelding en de werkelijkheid wordt toegevoegd begint mijn fotografie met de werkelijkheid en voeg ik verbeelding toe.

Dat doe ik door de keuze van het onderwerp en de belichtingstijd, het aanpassen van de verzadiging, de wijze van compositie en de keuze van kijkrichting en door bijvoorbeeld het onderwerp uit zijn letterlijke context te halen.

In het kustlandschap bevinden zich door mensenhanden gemaakte elementen. Dat landschap en de elementen daarin zijn het onderwerp van mijn fotografie en die kunt u zien onder Coastal Illusions. Daarnaast fotografeer ik onderwerpen van door mensen gemaakte constructies met een meer abstract karakter, die te zien zijn onder Steel Illusions. Onder Stills vindt u een serie van foto's die een bepaalde intimiteit hebben doordat de beelden uit hun ruimere landschappelijke context zijn gehaald waardoor ze een geheel eigen karakter krijgen.

Aan de totstandkoming heb ik met veel plezier en zorg gewerkt. Ik hoop dan ook dat u er veel kijkplezier aan beleeft.

Mocht u ze in het echt en op ware grootte willen zien en bewonderen, dan kunt u daarvoor terecht in Galerie Huis ter Heide. Hier zijn altijd vijf van mijn Foto kunstwerken (zie bij Exposities bovenaan) te zien en te koop, zie voor meer informatie www.galeriehuisterheide.nl.

Als u vragen heeft of persoonlijk contact wilt, ik ben regelmatig in de Galerie aanwezig, onder het kopje Nieuws vindt u de data. Of vul het contactformulier in.

Wiepke Folkerts

Delen op Google +
Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: